Terug naar sponsoroverzicht

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 850 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Onze stijl en ons werkgebied
Onze stijl van werken is eenvoudig en transparant, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en ondernemerschap. Ons werkgebied is Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Friesland en Groningen. Toch voelen we ons vooral een regionaal betrokken onderneming. Zo is onze bedrijfscultuur. We staan dicht bij onze klanten. We spreken de taal van de ondernemer. Want dat zijn we zelf ook.
Samen waarde toevoegen

Eén krachtig GP Groot geeft antwoord op de nieuwe behoefte in onze markten. Door onze processen steeds nauwkeuriger op elkaar af te stemmen, voegen we gezamenlijk de waarde toe waar onze klanten om vragen.

Drie divisies: één krachtig GP Groot
De drie divisies opereren zelfstandig. Zo kunnen ze alert reageren op specifieke marktbehoeften. Tegelijkertijd vullen ze elkaar naadloos aan in de kringloop van afval naar grondstoffen en energie. Elke divisie levert daar op haar eigen manier een bijdrage aan.

https://www.gpgroot.nl/