Terug naar sponsoroverzicht

Eriks Alkmaar

Nederlands grootste industrieel dienstverlener stelt zich graag aan u voor. Wij voelen ons overal thuis; in iedere industrie vindt u een bijdrage van ERIKS. Samen maken wij het verschil. Meer weten? https://eriks.nl/contact

Grote ambities Met meer dan 350 vestigingen, 7.500 werknemers en activiteiten in 18 landen zorgt ERIKS ervoor dat uw producten, processen en resultaten verbeteren. Als één van de grootste industriële dienstverleners ter wereld brengen wij het succes waar ú dat nodig heeft. En hoe groot of klein onze oplossingen of onderdelen zijn, is niet belangrijk. Het gaat erom dat ze uw producten en processen sneller, slimmer, veiliger of efficiënter maken. Dat u er grote ambities mee kan realiseren.

We voelen ons overal thuis In welke industrie u ook actief bent; we kunnen u op elk gebied van dienst zijn. We hebben namelijk een brede en tegelijkertijd diepgaande kennis. Bovendien bieden we innovatieve en kostenbesparende oplossingen. Van advies over energiebesparende componenten, het stroomlijnen van uw voorraadbeheer tot het verzorgen van innovatieve 3D-modellen. Wij hebben het allemaal in huis. ERIKS denkt mee, ontwikkelt mee en onderneemt mee. Voor úw succes!

ERIKS group: de cijfers
350 vestigingen
18 landen
900.000 producten
90.000 klanten
5.500.000 zendingen per jaar
7.500 medewerkers
€ 1,9 miljard omzet in 2017

Onderdeel van SHV. ERIKS maakt deel uit van SHV Holdings; een familiebedrijf met een imposant portfolio werkmaatschappijen, waaronder Makro, Mammoet, Nutreco, SHV Energy en NPM Capital.