Terug naar sponsoroverzicht

De Hooge Waerder

Ondernemers verder helpen!

Daar zijn we goed in! Gastvrij, gedreven, altijd voor je klaar staan. We helpen je niet alleen met financiële vraagstukken maar geven je ook nieuwe inzichten, creëren kansen en komen met slimme oplossingen. Allround? Absoluut!​
Ons kantoor is aangesloten bij o.a. de NBA, NIRV, Novak, Full Finance en RB. Je kunt er dus op vertrouwen dat ons werk voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard. We laten je dit echter graag zelf ervaren, kom daarom gewoon even langs. De Hooge Waerder is gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Beverwijk en Heerhugowaard. Heb je liever dat we bij jou op kantoor langskomen, dan doen we dat graag.

Accountants

Goede administratie is de basis voor een gezonde bedrijfsvoering. Daar helpen wij je graag mee. Tegelijk gebruiken we deze cijfers om je bedrijf goed aan te kunnen sturen. Wij bieden je precies wat je nodig hebt: slimme online oplossingen voor administratieve processen én een persoonlijk adviseur die altijd voor je klaar staat.

Managementinformatie via dashboards

Als ondernemer moet je altijd en overal de juiste beslissingen kunnen nemen. Wij maken gebruik van geavanceerde software voor de verwerking van administratieve gegevens. Zo heb je een compleet up-to-date beeld van financiën, productie, omzet, afzet, voorraad, etcetera. Je kunt waar en wanneer je maar wilt in één oogopslag zien hoe jouw onderneming er voor staat. Overzichtelijke grafieken geven de situatie weer zodat je de vinger aan de pols kunt houden. We richten graag met jou dit dashboard zodanig in dat relevante informatie snel en eenvoudig inzichtelijk is.

Tot onze kerntaken behoren controlewerkzaamheden, het verzorgen van financiële rapportages – liquiditeitsprognoses, debiteuren- en crediteuren- analyses – en het opstellen van jaarverslagen.

Neem vooral een kijkje op https://dehoogewaerder.nl