Terug naar sponsoroverzicht

AZ

Het AZ Netwerk

AZ is een prachtige club. Het is een organisatie met uitstraling, een roemrijk verleden met prachtige resultaten, klinkende namen, iconen en een hele krachtige mentaliteit. De Alkmaarse club heeft menige crisissituaties meegemaakt, maar kwam er altijd weer bovenop. Nu is AZ in volle bloei, met een prachtige opmars in de Eredivisie, een schitterend stadion, enthousiaste supporters en mooie sponsoren en partners.
AZ geniet van het heden en het verleden, maar heeft een dynamisch oog voor de toekomst. Wij willen in de aanval blijven, authentiek en transparant zijn en ‘Samen naar Victorie’ streven. Hierbij zullen wij altijd uitgaan van onze kernwaarden.

Kernwaarden AZ
Ambiteus – Wij leggen de lat steeds iets hoger. We like to think differently.
Persoonlijke aandacht – Onze mensen bestaan uit meer dan hersenen en vaardigheden. Wij hechten meer waarde aan relaties dan aan transacties. Wij zijn open en bescheiden. Hierdoor zijn wij, samen met onze partners, gelukkiger en succesvoller.
Professioneel – Wij zijn een regionale club met een landelijke uitstraling. We werken iedere dag keihard om onze gedurfde doelen te behalen.
Innovatief – Innovatie is de brandstof die onze wereld draaiende houdt. Wij werken met professionals die dingen voor elkaar krijgen en de lat steeds iets hoger leggen. Wij denken in oplossingen, niet in excuses.
Samenwerken – Grootse prestaties worden nooit alleen bereikt. De bereidheid en het vermogen om samen te werken zijn meer waard dan individueel talent. Wij gaan Samen naar Victorie

Samen naar Victorie
Sponsoren en partners komen hier voor het voetbal, voor zichzelf en voor het netwerk.
Dankzij de uitgebreide steun van sponsoren en partners heeft AZ de stootkracht om stappen te maken met de jeugdopleiding, stadionexploitatie, evenementen en natuurlijk het eerste elftal van AZ. Om de woorden ‘Samen naar Victorie’ echter betekenis te geven wil AZ ook bijdragen aan het succes van onze sponsoren en partners. Hoe sterker de ondernemers worden, hoe meer sponsoren en partners AZ kunnen ondersteunen in de weg omhoog. Daarom draagt de club graag bij aan het succes van de ondernemer. Alleen dan kunnen we spreken van ‘Samen naar Victorie’.
Uw supporter en 12e man in het Netwerk
AZ wil bijdragen aan het succes van de leden van het AZ Netwerk. Om te spreken van ‘Samen naar Victorie’ heeft AZ vier pijlers opgezet.