Terug naar evenementenoverzicht

Kom ook naar Hallo2024!

8 januari 2024 : 14:30 - 19:30 uur

Kom ook naar Hallo2024!

AZ/AFAS stadion
Alkmaar

Dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord op maandag 8 januari 2024 in het AZ/AFAS stadion te Alkmaar.

Start het nieuwe jaar met positieve energie!
Ondernemend Alkmaar en Ondernemend Dijk en Waard nodigen je van harte uit om op maandag 8 januari 2024 aanwezig te zijn bij Hallo2024! Wij trappen traditioneel samen met honderden ondernemers, directie- en bestuursleden van bedrijven en overheden het nieuwe jaar af in het AFAS-stadion.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord organiseren wij een conferentie rond het thema ‘Slimme Energie-oplossingen voor de korte termijn’. Dit thema is relevant omdat Noord-Holland Noord geconfronteerd wordt met grote beperkingen van het stroomnet waar het gaat om het verduurzamen van wagenparken en productieprocessen, het uitbreiden en verhuizen van ondernemingen en de realisatie van nieuwe bedrijfsvestigingen.

Tijdens de conferentie leggen wij uit wat er door de netbeheerders in voorbereiding is genomen en waarom de effectuering nog jaren duurt. Met praktijkvoorbeelden van slimme oplossingen laten we zien dat samenwerking in bijvoorbeeld een energiecoöperatie ruimte en tijdswinst oplevert. Start het nieuwe jaar met positieve energie en meld je aan voor deze energieke conferentie op www.hallo2024.nl.

Noord-Hollandse ondernemers wensen elkaar een succesvol nieuwjaar.
Proosten, kennismaken en netwerken. Dát is het credo van Hallo2024!, de nieuwjaarsreceptie van het georganiseerd bedrijfsleven in de regio Alkmaar. Ondernemend Alkmaar en Ondernemend Dijk en Waard maken met ondersteuning van vele partners Hallo2024! mogelijk. Het nieuwe, zakelijke jaar met elkaar inluiden vindt plaats op maandag 8 januari 2024. Hallo! is laagdrempelig, de sfeer is ongedwongen en daarmee is het een uitstekend netwerkevent.

Op Hallo2024! tref je iedereen die zakelijk actief is in de wijde omgeving. Het is the place to be om contacten te leggen, bestaande zakenrelaties een boost te geven en voortvarend van start te gaan in het nieuwe jaar. In korte tijd kun je veel mensen zien en spreken. Eén van de leukste dingen is het opdoen van nieuwe zakelijke contacten. Op een groot evenement valt dat niet altijd mee. Daarom kun je op de Hallo2024!-website vooraf al zien wie er aanwezig zijn en kun je afspraken voor een speeddate aanvragen.

Programma Maandag 8 januari 2024
– Vanaf 14.30 uur inloop
– 15.00 uur – 16.30 uur Georg Kessler Lounge – Conferentie ‘Slimme Energie-oplossingen voor de korte termijn’
– 16.30 – 19.30 uur – Kees Kist Lounge – Nieuwjaarsreceptie Hallo2024!

Meld je direct aan voor Hallo2024!
Ondernemers schudden elkaar de hand, delen de beste wensen uit aan oude bekenden én nieuwe relaties en maken samen plannen voor de toekomst. Er staan interessante sprekers op het programma en je bent welkom om onder het genot van een hapje en een drankje naar hartenlust te netwerken. Sterker nog, leden van de aangesloten bedrijvenverenigingen bij Ondernemend Alkmaar en Ondernemend Dijk en Waard kunnen Hallo2024! kosteloos bijwonen. Ben je lid? Geef je direct online op en ontvang een gratis entreekaart. Ben je geen lid maar heb je – terecht! – interesse? Dan kost een toegangsbewijs € 25,- exclusief btw. Aanmelden doe je via www.hallo2024.nl