Terug naar nieuwsoverzicht

Doe mee aan Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

14 december 2023

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen? Wat is dat?

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden kennis te maken met potentiële werkgevers. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is van maandag 16 t/m zondag 24 maart 2024. Tijdens de editie in 2023 namen 327 bedrijven deel die samen zo’n 10.000 bezoekers ontvangen.

Meedoen voor bedrijven?
Trots op jouw bedrijf en wil je de inwoners van Noord-Holland Noord laten zien wat je doet? Open dan, net als vele andere regionale bedrijven, jouw deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen! Meer informatie over de aanmelding kun je vinden op: www.kbbbd.nl.

Wil je een bedrijf bezoeken?
Benieuwd naar wat de mooiste bedrijven uit Noord-Holland Noord doen? Bedrijven openen massaal hun deuren, zodat jij een kijkje in de keuken kan nemen tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen! Via deze link kun je jezelf vanaf 1 februari 2024 aanmelden: aanmelden