Terug naar nieuwsoverzicht

Ondernemers Björn en Ralf Mulder bekroond tot Waaghalzen van 2024

10 september 2024

FOTO: De Waaghals 2024 wordt uitgereikt aan Björn Mulder door de winnaar van vorig jaar Jaap Schuurman van Stad Alkmaar Logistics.

Ondernemers Björn en Ralf Mulder hebben met hun gedurfde aanpak laten zien wat het betekent om een echte waaghals te zijn. Door hun visie op duurzaamheid en innovatie zijn ze onder hun nieuwe bedrijfsnaam, ‘De Mulders’, terecht bekroond door Ondernemend Alkmaar tot de Waaghalzen van 2024.

Waar duurzame schoenen vaak geassocieerd worden met traditionele, minder modieuze ontwerpen, doorbreken Björn en Ralf dit beeld volledig. Hun recent gerestylede winkel in het hart van Alkmaar combineert een breed assortiment aan stijlvolle en duurzame schoenen met een eigentijdse uitstraling.

De waarden ‘duurzaam, goed, slim, lief en beter’ staan centraal in hun aanpak en vormen de basis voor hun vooruitstrevende ideeën. Met deze visie en hun onophoudelijke toewijding aan duurzaamheid zijn Björn en Ralf niet alleen een voorbeeld voor de branche, maar een inspiratiebron voor ondernemers in heel Alkmaar.